Myer-Briggs
consult

Unieke koppeling lichaam en geest

consult

Geen (saaie) vragenlijsten of intake-gesprek

consult

Praktisch en direct

toepasbaar

Een unieke manier om je persoonlijkheidstype te achterhalen zonder lange intakes en/of vragenlijsten. Je leert niet alleen meer over jezelf, maar je kunt het ook inzetten tijdens het sporten om sneller in flow te komen.
Myer-Briggs

Action Typing

Wanneer je niet lekker in je vel zit kun je proberen je zinnen te verzetten. Je gaat bijvoorbeeld een boek lezen of je kiest er voor om buiten te gaan wandelen of te sporten. Door fysiek bezig te zijn zet je je lichaam in om je gemoedstoestand te verbeteren. Deze sterke relatie tussen lichaam en geest gaat veel verder dan alleen lekker in je vel zitten. Je kunt zelfs een persoonlijkheidstype achterhalen middels je lichaam dmv een fysieke test.

De uitwerking van Action Typing kent 16 verschillende persoonlijkheidstypes die ook uitvoerig zijn beschreven in de wetenschap (Myers-Briggs persoonlijkheidstypes). Maak je bijvoorbeeld keuzes  op gevoel (Feeling) of ratio (Judging). Zo zijn er 4 verschillende combinaties die in ons allemaal aanwezig zijn en waar je dagelijks gebruik van maakt. Iedereen heeft een voorkeur voor één persoonlijkheidstype. Via dit type kom je sneller in je eigen flow. 

Weet jij al welke persoonlijkheidstype het meest bij jouw aanlsuit?

Myer-Briggs
€ 77,-

Individuele uitwerking

Door je bewust te worden van je eigen persoonlijkheidstype kom je er direct achter hoe jij het beste functioneert in groepen en ook wat je wellicht minder makkelijk afgaat. Zo kom je sneller in je kracht te staan en krijg je inzicht in wat je nog verder kan ontwikkelen. In het dagelijks leven zet je namelijk alle aspecten van de verschillende persoonlijkheidstypes in en wanneer je dat succesvol doet raak je minder snel gestrest.

Ervaar hoe je lichaam inzicht geeft in je karakter

Er is nog meer!

De unieke vertaling van je lichaam naar je persoonlijkheidstype maakt het mogelijk een bijzondere koppeling naar de sport aan te brengen. De lichamelijke test geeft je namelijk niet alleen een inkijk in je mentale voorkeuren, maar ook je fysieke voorkeuren wat zich laat vertalen naar de sport die je beoefent. Binnen de topsport wordt deze koppeling ingezet om de sporter te laten handelen vanuit zijn of haar voorkeuren zowel fysiek als mentaal. Dit heeft een directe uitwerking zodat de sporter maximaal kan presteren. Een mooi voorbeeld wat je wellicht niet is ontgaan is de inzet van deze fysieke testen door Louis van Gaal bij het Nederlands Elftal voor het WK van 2022.

Individuele uitwerking

77,-

Je ondergaat een korte fysieke test waarbij we samen je persoonlijke voorkeuren vaststellen. Naast uitleg over de achtergrond van de testen krijg je een individuele uitwerking inclusief toelichting van jouw eigen persoonlijkheidstype.  


Team/groeps-scan

Het gehele team/groep wordt getest en ieder lid krijgt een uitwerking van zijn/haar persoonlijkheidstype. Daarnaast staan we stil bij hoe de verschillende persoonlijkeheidstypes hun uitwerking hebben binnen het groepsproces.