consult

Wil jij je je persoonlijke ontwikkeling een boost geven?

Ontdek jouw verborgen talenten

consult

Unieke gepersonaliseerde uitwerking

consult

Geen (saaie) vragenlijsten of intake-gesprek

consult

Praktisch en direct

toepasbaar

Marije Douma

thegoodspirit.nl

Een dikke vette aanrader!

Ruurd heeft zowel voor mij als mijn twee kinderen een blauwdruk gemaakt. En ik vind echt wonderbaarlijk hoe kloppend het is. Aan de ene kant bevestigt het zaken die je al weet. Maar het geeft ook nieuwe inzichten. “Ah daarom voel ik me in bepaalde situaties zo of gedraag ik me zo.

Ook over mijn kinderen heeft het me nieuwe inzichten gegeven. Gedrag wat ik op een bepaalde manier interpreteerde ging ik anders zien door het consult.

Ruurd geeft je ook een oefening mee in de uitgewerkte blauwdruk waarmee je inzicht krijgt of je talenten wel de nodige ruimte krijgen. En waar je nog aan kan werken. Zo wordt het een heel concrete tool om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Echt heel tof dus zo’n numerologisch consult bij Ruurd. 

Persoonlijke ontwikkeling

Leer nog meer over jezelf

Door aandacht te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling blijf je groeien als mens en kun je meer leven vanuit tevredenheid. Inzicht in jezelf speelt hierbij een cruciale rol. Hoe bewust ben jij van jezelf? Ken jij bijvoorbeeld je eigen valkuilen?

Ik kan je helpen inzicht in jezelf te vergroten zonder uitgebreide vragenlijsten of lange intakegesprekken. Dit doe ik door middel van numerologie. Numerologie? Ja, numerologie! 

Numerologie op basis van je geboortedatum geeft inzicht in je
persoonlijke blauwdruk. Wellicht ervaar je numerologie als vaag. De uitwerking van SOS-Awareness wordt erg concreet gemaakt door jouw persoonlijke getallen te koppelen aan verschillende dieren met specifieke  eigenschappen.

Je krijgt niet alleen inzicht in jouw talenten, maar ook de lessen die van belang zijn om die talenten tot uiting te laten komen. Door de concrete uitwerking zijn de nieuw opgedane inzichten direct toepasbaar.

Naast een individueel consult kun je ook kiezen voor een relatie/gezins consult waarbij we stil staan bij de getallen van het gehele gezin!

€ 77,-

Individueel consult

Een unieke manier om je bewust te zijn van je eigen talenten en bijbehorende lessen. Leer nog meer over jezelf en maak grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling.
Ruurd gaf een boeiende en duidelijke uitleg van de betekenis van "mijn" getallen. Ik was verbaasd hoe goed ik mezelf erin herkende. De blauwdruk die ik als naslagwerk er bij kreeg is een goede leidraad om bij mezelf te blijven én om bepaalde kwaliteiten verder te gaan ontwikkelen.
Een consult is zeker de moeite waard!
Diana Kleistra

Onlangs heb ik een numerologisch consult geboekt bij Ruurd. Ik was nog helemaal niet bekend hiermee en wist niet goed wat te verwachten maar ben enorm enthousiast geworden. Het is ongelofelijk dat je jezelf op basis van nummers beter kunt leren kennen. Het was zo accuraat allemaal en gaf ook inzichten voor de toekomst. Ruurd nam rustig de tijd voor me en na het consult kreeg ik nog een blauwdruk van wat we allemaal besproken hadden.

Ik zou een consult dus zeker aanraden!
Renske de Roos

Word je bewust van je unieke talenten en pas deze toe in je leven

What's in it for you?

Tijdens een laagdrempeling en persoonlijk gesprek van een uur krijg je niet alleen uitleg over numerlogie, maar worden ook je belangrijkste getallen toegelicht. Zo staan we stil bij de drie levenscycli, je rode draad, je geluksgetal en je bestemmingsgetal. Daarnaast bespreken we je persoonlijke jaar, je zielsmissie en krijg je een toelichting over hoe jouw getallen elkaar kunnen beïnvloeden in je dagelijkse leven. Uiteindelijk wordt alles uitgewerkt in een persoonlijke blauwdruk; een pdf van 8 pagina's bestaande uit:


 • Een beknopte uitleg over de toegepaste numerologie
 • Een numerlogogische uitwerking aan de hand van dieren met bijbehorende eigenschappen
 • Praktische tips om sneller in je kracht te gaan staan
 • Een tool om inzichtelijk te maken welke talenten nog onvoldoende tot hun recht komen


Dit alles helpt je om meer inzicht in jezelf te krijgen waardoor jij je persoonlijke ontwikkeling een extra boost kan geven!

Individueel consult
+
persoonlijke blauwdruk

77,-

Tijdens een individueel (online) consult van ongeveer 1 uur bespreek ik samen met jou:

 • de toegepaste numerologie
 • de 3 levenscycli
 • de rode draad
 • het geluksgetal
 • je bestemmingsgetal
 • jouw persoonlijke jaar
 • jouw zielsmissie

Daarnaast bespreken we de onderlinge interactie van jouw getallen zodat je bewust wordt van hoe deze elkaar beïnvloeden in je dagelijkse leven.

Relatie/Gezin consult

+

2 persoonlijke blauwdrukken

+

uitwerking eventuele kinderen

107,-

Tijdens een relatie/gezins (online) consult van ongeveer 1,5 uur krijg je 2 persoonlijke blauwdrukken en  bespreken we de getallen van het gehele gezin.  Daarnaast krijg je uitleg over:

 • je persoonlijke blauwdruk
 • de toegepaste numerologie

Daarnaast bespreken we hoe de getallen van het gehele gezin elkaar beïnvloeden en hoe je deze voor je kan laten werken voor het versterken van de balans binnen je relatie/gezin.