Tommy Parker

Aan de hand van onder andere numerologie krijg je een persoonlijke blauwdruk waarin je inzichten krijgt over jezelf, je verleden, heden en toekomst. Het is af en toe confronterend, maar zeer verhelderend en geeft je de handvaten om jouw eigen ik (je ziel) te voelen en te begrijpen.


Ruurd is zeer gedetailleerd en staat open voor alle vragen die je hebt tijdens de sessie. Je moet het zelf ervaren. Dus als je hiervoor open staat. Ga dan eens langs bij Ruurd.


Een zeer bijzondere ervaring die je zowel alleen of in teamverband kan ervaren.

Myer-Briggs

Hoe goed ken jij jezelf?

Hoe bewust zet jij je talenten en voorkeuren in?

Tijdens deze workshop, waar spiritualiteit en wetenschap samen komen, word jij je meer bewust van je (verborgen) talenten en valkuilen. Dit doe ik aan de hand van numerologie in combinatie met je geboortedatum en Action Typing waarbij we je voorkeuren (MBTI) achterhalen door middel  van je spierspanning.

Ik neem je mee in de theorie van bovenstaande methoden en je krijgt een persoonlijke uitwerking. Daarnaast staan we, aan de hand van deze uitwerking, stil bij de dynamieken tussen jou en iemand die je goed kent.

Regelmatig plan ik een moment in voor deze workshop. Het is ook mogelijk de workshop in te plannen met een eigen samengestelde goep van minimaal 5 personen.
 

Aanmelden:     ruurd@sos-awareness.nlPrijs (p.p):         €71,-Datum:             Nieuwe datum volgt spoedigTijd:                   13:00-17:00Locatie:             


Wat een leerzame ervaring was dat! Met totaal nul verwachtingen naar Ruurd gegaan. Ik vond het wel spannend.

We kregen een action type meting en een blauwdruk adhv numerologie. Het kon niet accurater! Bijzondere ervaring! Ben meer over mezelf te weten gekomen en ook hoe je je sterke punten in kan zetten in teamverband!

En buiten dat is Ruurd echt een heel fijn en rustig persoon die de tijd neemt om je vragen te beantwoorden. Al met al heel veel van opgestoken. Het was zo bijzonder! Ga zo door Ruurd! Je bent een topper! 
Dank voor alle inzichten en de goede en uitgebreide uitleg!
Mariella Jansen

Een mooie en bijzondere middag beleefd met ons team.
Ruurd zijn ervaring als leraar om voor een groep rustig en duidelijk alles uit te leggen is enorm fijn. Hij was goed voorbereid en wist van het hele team iedereen persoonlijk te raken. 


Vooral de numerologie heeft mij veel inzicht gegeven en herkende ik veel in van mijzelf. Een echte aanrader om een klein team letter en figuurlijk meer spirit te geven! Dankjewel Ruurd!

Een ware eye-opener om jezelf maar ook de ander te leren kennen.
Stefan Wendel